İSTANBUL / ŞİŞLİ - Abdurrahman Köksaloğlu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Abdurrahman Köksaloğlu Ortaokulu

Ara

Öğrencilerimiz, Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet’in sonsuzluğunu, kendi yorumlarını katarak renklendirerek biçimlendirdi. Dersliklerimizde 5,6,7 ve 8. sınıflarımızın oluşturdukları "Çocukların Gözünden Atatürk Temalı" resim etkinliğinde farklı renk ve görsel şölenler ortaya çıktı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamakta, bilimin ışığında yüksek uygarlık idealini gerçekleştirerek nice yüzyıllara erişebilmek üzere hedefler ortaya koymakta, aydınlanmanın kendisinde vücut bulduğu Cumhuriyete ve onun temsil ettiği değerlere sahip çıkmaktadır. Bu vesileyle ‘Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, necip milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu olsun.

Haz

Proje yürütücülüğünü Duygu Meriç öğretmenimizin yaptığı Murat Aldemir hocamızın çalıştırdığı, 7 Bölge 7 Türkü Projesi Öğretmenler Korosu Konserimiz Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sevgi Yücel, Şişli İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Özay Kayhan, Okul Müdürümüz Sayın Nilgün Kalmuk, Sayın Okul Müdürlerimiz ve çok değerli dinleyicilerimizin katılımıyla başarıyla gerçekleşti. Bu projeye gönlünü koyan, emeğini, zamanını ayıran tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle yürüttüğü 'Ses Ver Hayata, Emniyetli Yarınlara' projesi kapsamında düzenlenen program, Şişli Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi Kaya, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sevgi Yücel, Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer Keskin, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan ve değerli konuklarımızın katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

İstanbul'un Fethi okulumuzda kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, tüm yurt genelindeki okullarla eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapıldı. Okulda yapılan tatbikatta senaryo gereği ders sırasında depreme yakalanan öğrenciler binadan tahliye edildi.

Mrt

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz konferans salonunda velilerimize bilgilendirme amaçlı sunum gerçekleştirilerek etkinlik sağlandı.

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Selman Küçük Okulumuzu Ziyaret Etti.