İSTANBUL / ŞİŞLİ - Abdurrahman Köksaloğlu Ortaokulu

Ara

Öğrencilerimiz, Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet’in sonsuzluğunu, kendi yorumlarını katarak renklendirerek biçimlendirdi. Dersliklerimizde 5,6,7 ve 8. sınıflarımızın oluşturdukları "Çocukların Gözünden Atatürk Temalı" resim etkinliğinde farklı renk ve görsel şölenler ortaya çıktı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutladık.

Kas

Öğrencimiz Poyraz Hazat AVCI Şiir Kategorisinde 1. olmuştur.  Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

10 Kasım 2023 Cuma günü okul bahçemizde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma programı düzenledik.

Kas

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüyle ortak yürüttüğümüz 'Ses Ver Hayata Emniyetli Yarınlara' projesi ile okulumuz Abdurrahman Köksaloglu Ortaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamakta, bilimin ışığında yüksek uygarlık idealini gerçekleştirerek nice yüzyıllara erişebilmek üzere hedefler ortaya koymakta, aydınlanmanın kendisinde vücut bulduğu Cumhuriyete ve onun temsil ettiği değerlere sahip çıkmaktadır. Bu vesileyle ‘Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, necip milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu olsun.

Ekm

29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı Şişli İlçe Programı'nda 100.yıl coşkumuz.

Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Şişli Cumhuriyet Korosu'nun 27 Ekim Cuma günü saat 19.30'da sergileyeceği konser organizasyonumuza tüm halkımız davetlidir.

Ekm

Filistin'de süren haksız savaşta kaybettiğimiz tüm çocuklarımızı kalbimizdeki derin acıyla anıyoruz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımız yapılmıştır. Yeni okul aile birliği yönetim kurulumuz hayırlı olsun.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılında Hedef 1923 Ünite Kan Bağışı Kampanyası, İstanbul Valisi Sayın Davut Gül'ün de katılımlarıyla, başarıyla gerçekleştirildi. Kampanya esnasında okulumuzun korosu, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne görevli polislerimizin korosuyla birlikte kısa bir dinleti de sundu.

Ekm

2022/2023 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni'nde hem mezun öğrencilerimize karnelerini verdik hem şarkılarla, danslarla, halaylarla eğlendik.

Ekm

Okul bostanımıza fidelerimizi ekebilmek için toprağı çapaladık, ekime hazırladık. Çileklerimizi ektik. Patateslerimizi de topladık.

Ekm

Bahçede boyama etkinliğimiz çok neşeli geçti.

Ekm

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramımızı yarışmalar ve spor müsabakalarıyla coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.